To Dad, From Your Dog — Κάρτες για τη γιορτή του πατέρα του σκύλου – Dogster

2
To Dad, From Your Dog — Κάρτες για τη γιορτή του πατέρα του σκύλου – Dogster

Θα έδιναν τα σκυλιά κάρτες για την Ημέρα του Πατέρα αν μπορούσαν; Φυσικά και θα έκαναν! Τα σκυλιά δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να λάβουν αγάπη και στοργή – και να τα δίνουν άφθονα σε αντάλλαγμα. Ωστόσο, οι σκύλοι έχουν μοναδικές προσωπικότητες, όπως και οι άνθρωποι. Κάποια μπορεί να είναι γλυκά και τρυφερά ενώ άλλα μπορεί να είναι ανόητα και σαρκαστικά.

©Txema_Gerardo | Getty Images

«Λοιπόν, είχες τουλάχιστον έναν τέλειο σκύλο».

Α, ναι, τα ταπεινά νέα ενός σκύλου που αναγκάστηκε να μοιραστεί το βασίλειό του με άλλους λεγόμενους κυνόδοντες. Μπορεί να έχουν τέσσερα πόδια και γούνα, και ίσως να γαβγίζουν και να γρυλίζουν, αλλά αυτά τα άλλα σκυλιά δεν είναι ο περήφανος, αρχοντικός και εξαιρετικά πιστός νοικοκυραίος που φαντάζεται αυτός ο τύπος συντρόφου.

«Μπαμπά — έτσι για εκείνα τα εφηβικά χρόνια… το κακό μου».

Ασήμαντα ουπς, τεμαχισμένα τα πάντα, ανήσυχες νύχτες… αυτές είναι μόνο μερικές από τις χαρές της εφηβείας του σκύλου. Πρέπει να το δώσεις στον σκύλο που μπορεί να αναγνωρίσει τις δικές του αδυναμίες και αδυναμίες και να το αντέχει με το γλείψιμο και την αγάπη.

«Μπαμπά, δεν υπάρχει κανένας που θα προτιμούσα να με μαζέψει τα κακά μου».

Λοιπόν, υπάρχει ένα κομπλιμέντο που δεν ακούς κάθε μέρα! Υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι όταν φτάσουν οι εξωγήινοι, θα νομίζουν ότι οι σκύλοι είναι υπεύθυνοι επειδή οι άνθρωποι τους ακολουθούν και μαζεύουν τα απόβλητά τους. Τα σκυλιά μπορεί να πιστεύουν ότι είναι υπεύθυνοι για τους ίδιους λόγους. Αλλά τουλάχιστον είναι ευγνώμονες για τη συλλογή μας.

«Μπαμπά, χωρίς εμένα, σήμερα είναι απλώς μια άλλη μέρα».

Μπορείτε να φανταστείτε πόσο βαρετές και ήσυχες θα ήταν οι μέρες μας χωρίς έναν γούνινο φίλο γεμάτο προσωπικότητα; Θα ήταν απλώς μια σειρά από μέρες χωρίς μούδιασμα, αγκαλιά, κούνημα και παιχνίδι με ένα πλάσμα που δεν θέλει τίποτα άλλο από το να είναι δίπλα σου. Τα σκυλιά ζουν τη ζωή τους χωρίς δόλο, και αυτό το συναίσθημα της κάρτας είναι απλώς η αλήθεια, ξεκάθαρη και απλή.

©Iuliia Bessonova | Getty Images

«Αν αυτή η κάρτα για την Ημέρα του Πατέρα είναι αργά, κατηγορήστε τον ταχυδρόμο».

Γιατί τον έφαγε ο σκύλος. Επειδή η πόρτα της οθόνης δεν ήταν κλειδωμένη και ο σκύλος γάβγιζε άγρια. Και ο ταχυδρόμος έτρεξε / ποδοπάτησε / έφυγε. Τα σκυλιά δεν μπορούν να το βοηθήσουν αν ο ταχυδρόμος μυρίζει περίεργα και επιμένει να παραβιάσει!

„Μπαμπά, αυτή η κάρτα μπορεί να εξαργυρωθεί για απεριόριστη τεχνική υποστήριξη — θα είμαι πάντα εδώ για να διαγράψω τα cookie σου.“

Οι σκύλοι έχουν τις πιο ευγενικές καρδιές, πάντα περισσότερο από πρόθυμοι να κάνουν τον ρόλο τους – καθαρίζοντας και τρώγοντας. Είτε ζητιανεύουν είτε κλέβουν μπισκότα ή άλλες λιχουδιές, τα σκυλιά πιστεύουν ακράδαντα στο ρητό «Μη σπαταλάς, δεν θέλεις».

«Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα από το μικρό σου Shih-T(zu).»

Όλα αυτά είναι καλά και καλά για τους πραγματικούς Shih-Tzus, αλλά τι γίνεται με τα μεγαλόσωμα ή μεσαίου μεγέθους σκυλιά που λειτουργούν σαν μικρά Shih-Tzus, αν πιάσετε την όχι και τόσο λεπτή φυγή μου; Αυτός είναι ο αστείος τρόπος τους να λένε: «Ξέρω ποιος είμαι, ξέρω ότι ξέρεις ποιος είμαι και μου αρέσει που μ‘ αγαπάς παρ‘ όλα αυτά».

«Ένα πουλάκι μου είπε ότι ήταν η γιορτή του πατέρα… έτσι το έφαγα».

Ρου-ρο! Κάτι σαν τον ταχυδρόμο. Και τα μπισκότα. Αλλά αυτό το πουλί δεν ήταν τόσο νόστιμο όσο τα μπισκότα. Ο ταχυδρόμος είχε επίσης άσχημη γεύση – κρίμα που δεν είχε γεύση κοτόπουλου. Αλλά τέλος πάντων, Χρόνια Πολλά για τον Πατέρα.

«Καλή γιορτή του πατέρα!»

Αυτό είναι περίπου τόσο σοβαρό και υγιεινό όσο γίνεται. Οποιοσδήποτε σκύλος δίνει στον «μπαμπά» του μια αθώα και συναισθηματική κάρτα όπως αυτή είναι ένα από τα καλύτερα αγόρια όλων των εποχών. Ίσως καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους, ο μπαμπάς μπορεί να ασχοληθεί με την αίσθηση του χιούμορ του γούνινου παιδιού του.

«Σου πήρα το δώρο για την Ημέρα του Πατέρα που δεν σταματά να δίνει – τη γούνα μου παντού».

Τα ελαφριά σαν αέρας, λεπτά νήματα αγάπης που εμφανίζονται παντού είναι συνεχείς υπενθυμίσεις ότι το γούνινο παιδί σας (και η ουσία του) έχει τρυπώσει σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Αραιά χρησιμοποιημένη ντουλάπα; Γούνα. Μπανιέρα? Γούνα. Συρτάρι Tupperware; Καταλαβαίνεις το νόημα. Γιατί να μην δώσετε στον ανθρώπινο μπαμπά σας μια κάρτα που είναι μια απαλή υπενθύμιση ότι τα συνεχή κουνελάκια και τα χνούδια είναι τα καθημερινά σας δώρα αγάπης;

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα — το να με έχεις σκύλο θα πρέπει να είναι αρκετό δώρο. Παρακαλώ.“

Πάλι με την απύθμενη ταπείνωση! Αρχίζω να πιστεύω ότι έχουμε πολλά πολύ σαρκαστικά και αστεία σκυλιά εκεί έξω. Λοιπόν, πάλι, αυτή η στήλη είναι μια αντανάκλαση των δικών μου ροπών, οπότε… τι να σας πω; Θα σας πω το εξής: Ο σύζυγός μου, ο Ριντ, θα περίμενε μια κάρτα ακριβώς όπως αυτή από τους βοσκούς μας, αν τύχαινε να του δώσουν μια, και θα συμφωνούσε ολόψυχα, παρά το καύχημα: Είναι αρκετά δώρο, πράγματι.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar